Økologisk Sæberi - Bæredygtige Produkter - Zero Waste - FRI FRAGT OVER KR. 199.-

Vores Idegrundlag

Vi har gennem mange år forsøgt at undgå unødig kemi og tilsætning, i vores hverdag og husholdning. Fremstillingen af faste sæber, har været en del af vores hverdag i mange år, til eget forbrug. Ideen kom til os, da vi blev klar over, hvor mange tomme plastikbeholdere fra flydende sæbe og shampoo vi forbrugte på et år - det ville vi rigtig gerne slippe for.

Flydende sæbe og shampoo er generelt en stor synder i forhold til både plastikemballage og unødig tilsætning. En stor del af produktet er vand – så produktet fylder mere end nødvendigt og kræver derfor mere emballage. Herudover indeholder flydende sæbe konserveringsmidler. 

Med dette fulgte andre ændringer herhjemme, som poser i økologisk bomuld til mad, madpakker og frugt i stedet for plastikposer, bivokslærreder erstattede plastikfilm osv.

Med afsæt i zero waste tankegangen og den voksende interesse for vores sæber, tog vi beslutningen om at lade vores produkter gennemføre den lovpligtige sikkerhedsvurdering iht. kosmetikforordningen, og bekendtgørelse om kosmetiske produkter. Hertil registrering i EU´s portal, CPNP (cosmetic products notification portal).

Med alt godkendt, startede vi Be Natural ApS - Vores bidrag til det bæredygtige og naturlige valg.