SPAR 30% PÅ ALLE VARER I HELE DECEMBER MÅNED - FRI FRAGT OVER KR. 199.- Rabatten fratrækkes automatisk & gælder så længe lager haves.

Produktionen

Vores sæber fremstilles i eget sæbeværksted.

Hovedingrediensen i vores sæber er økologisk rapsolie. Rapsolien vi bruger, er både dyrket og koldpresset på Svanholm Gods – et økologisk landbrug i det skønne Hornsherred. Vi har indgået et samarbejde med Svanholm Gods, da vi generelt ønsker at benytte os af bæredygtige- og lokalt producerede økologiske råvarer. Resterende råvarer er fremstillet hos producenter, der har forpligtet sig til økologisk, bæredygtig og etisk produktion. 

Vi undgår naturligvis plastik, både i vores produktion, emballage og vores forsendelse. Hertil er vi særligt opmærksomme på at produktionen tilpasses efterspørgslen, således vi undgår en overproduktion. 

Farverne i sæberne er altid naturlige, primært bestående af tørret plantemateriale, mineralsk ler eller aktivt kul. De tilsatte ingredienser tilføjer ikke blot farve, men har også gode egenskaber for huden. Samtidig giver det muligheden for at være lidt kreative, således sæberne ikke blot er lækre at bruge, men også er dekorative i deres udtryk.

Vi undgår naturligvis brugen af palmeolie, som ofte bliver brugt i sæber. Den største udfordring ved brugen af palmeolie er den massive rydning af regnskov, der finder sted, hver gang nye plantager etableres. I dag dækker palmeolieplantager på verdensplan et areal, der er mere end 6 gange så stort som Danmark. Når man fjerner regnskoven, ødelægger man biodiversiteten, og truede dyrearter presses mod udryddelse. 

Endvidere producerer vi sæberne i overensstemmelse med god fremstillingspraksis, GMP samt gældende lovgivning i hhv. kosmetikforordningen og bekendtgørelse om kosmetiske produkter. Sæberne gennemgår en lovpligtig sikkerhedsvurdering og registreres herefter i EU’s portal, CPNP (Cosmetic Products Notification Portal). Sikkerhedsvurderingen udføres af uvildig tredjepart.

Alle vores sæber er naturligvis 100% håndrørt og håndskårne – derfor kan der være lidt variation i både farver, mønstre og udtryk.