Økologisk Sæberi - Bæredygtige Produkter - Zero Waste - FRI FRAGT OVER KR. 199.-

Abrikoskerne Olie

Abrikoskerne Olie

Normalpris
59,00 kr
Udsalgspris
59,00 kr
Normalpris
Midlertidigt udsolgt
Stykpris
pr. 
Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

Økologisk abrikoskerneolie, fremstillet ved koldpresning.

Abrikoskerneolie er rig på essentielle fedtsyrer, og er kendt for sin fugtgivende egenskab, uden at efterlade en fedtet fornemmelse. Olien er særdeles velegnet til som ansigtsolie, body oil, massage olie og makeupfjerner.

Abrikoskerneolie gavner huden ved at virke:

  • Hydrerende
  • Forbedre hudens elasticitet og smidighed
  • Kan også anvendes som after sun olie

 Abrikoskerneolie har i øvrigt en let og behagelig nødde duft.

Anvendelse:

  • Ansigtsolie: Anvendes på let dampet og fugtig hud, lige efter badet eller efter afrensning af huden. 3-6 dråber varmes op mellem hænderne og masseres ind i den varme hud.
  • Body Oil anvendes den på fugtig hud, lige efter badet.
  • Øjenmakeupfjerner: Anvend olien på en vatrondel der er vredet op i varmt vand Kom nogle få dråber abrikoskerneolie på, og øjenmakeuppen kan fjernes.
  • Hårolie: Nogle få dråber olie varmes mellem hænderne og krammes herefter ind i håret.

Abrikoskerneolien kan også bruges som "bæreolie", for æteriske olier.

Hudtype: til tør, følsom eller moden hud. 

Forholdsregler

  • Opbevares uden for små børns rækkevidde.
  • Bør ikke opbevares i direkte sollys.
  • Bør ikke anvendes af personer med individuel intolerance over for olien.
  • Hvis du ikke er sikker på om du er allergisk overfor olien, anbefales en hudprøve.
Inci Prunus armeniaca oil* - *Økologisk
Indhold 50ml