Økologisk Sæberi - Bæredygtige Produkter - Zero Waste - FRI FRAGT OVER KR. 199.-

Bergamot Olie

Bergamot Olie

Normalpris
79,00 kr
Udsalgspris
79,00 kr
Normalpris
Midlertidigt udsolgt
Stykpris
pr. 
Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

Bergamot-olie fremstilles fra skallen af Citrus Bergamia-plantens lille citrusfrugt. 

Bergamot olie kan anvendes til:

  • Aromaterapi
  • I massageolie
  • Hudplejeprodukter
  • Hårplejeprodukter
  • Som vaskeduft ved brug af eks. sæbebær / sæbenødder

Bergamot olie fungerer godt sammen med andre æteriske olier:

  • Salvia
  • Mandarin 
  • Jasmin 
  • Sort peber 
  • Cypress 
  • Geranium 
  • Muskatnød 
  • Sandeltræ 
  • Rosmarinolie 

Bergamotoliens duft minder meget om citrus.
 

Lovpligtig mærkning:

Forholdsregler for Bergamot olie:

  • Dosering: Æterisk olie må max udgøre 1 % af de samlede ingredienser som denne blandes op med.
  • Ren æterisk olie må ikke anvendes direkte på huden. Bland op med en "bæreolie", som eks. abrikoskerneolie, olivenolie eller lignende.
  • Bergamot olien må ikke indtages rent, eller komme i direkte kontakt med huden, luftvejene eller øjnene.
  • Bergamot æterisk olie skal opbevares på et mørkt og tørt sted. 
  • En af oliens komponenter er Bergapten, der bliver giftig, når den udsættes for direkte sollys. 
  • Undgå solbeskyttelse op til 30 minutter efter ekstern brug af Bergamot-olien. 
  • Ikke egnet til epileptika, børn op til 6 år, personer med individuel intolerance over for olien og under graviditet.
  • Testet for individuel intolerance!
  • Opbevares uden for små børns rækkevidde.

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, linalool, geraniol, citral og citronellol.

Inci Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil* - *Økologiske
Allergener Limonen**, linalool**. geraniol**, citral**, citronellol** - **Forekommer naturligt i æterisk olie
Indhold 10ml