Økologisk Sæberi - Bæredygtige Produkter - Zero Waste - FRI FRAGT OVER KR. 199.-

Citrongræs Olie

Citrongræs Olie

Normalpris
49,00 kr
Udsalgspris
49,00 kr
Normalpris
Midlertidigt udsolgt
Stykpris
pr. 
Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

Citrongræs olie ekstraheres fra bladene af Cymbopogon Citratus planten, ved dampdestillation.

 Citrogræs olie anvendes til:

  • Aromaterapi
  • Fremstilling af kosmetik
  • Massageolie
  • Som vaskeduft ved brug af eks. sæbebær / sæbenødder

Citrongræs olie fungerer godt sammen med andre æteriske olier, eks.:

  • Cederwood
  • Geranium
  • Jasmine
  • Lavendel
  • Tea Tree

 Citrongræs har en forfriskende citrus duft.

Indeholder følgende af de deklarationspligtige 26 parfumestoffer: Citral, geraniol, linalool, citronellol, limonen og eugenol.

Lovpligtig mærkning:

Forholdsregler for Citrongræs olie:

  • Dosering: Æterisk olie må max udgøre 1 % af de samlede ingredienser som denne blandes op med.
  • Ren æterisk olie må ikke anvendes direkte på huden. Bland op med en "bæreolie", som eks. abrikoskerneolie, olivenolie eller lignende.
  • Kan forårsage allergi på huden - Hvis allergiske reaktioner fremkommer, skal brugen af olien stoppes.
  • Må ikke komme i direkte kontakt med øjnene.
  • Kan være livsfarligt hvis det indtages og må ikke komme direkte forbindelse luftvejene.
  • Bør undgås ved epileptika og bør ikke anvendes af børn under 6 år og personer med individuel intolerance over for olien. 
  • Hvis du ikke er sikker på om du er allergisk overfor olien eller ej, anbefales en hudprøve.
  • Bør ikke opbevares i direkte sollys.
  • Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Inci Cymbopogon citratus* - *Økologisk
Indhold

10ml