Økologisk Sæberi - Bæredygtige Produkter - Zero Waste - FRI FRAGT OVER KR. 199.-

Ingefær Olie

Ingefær Olie

Normalpris
79,00 kr
Udsalgspris
79,00 kr
Normalpris
Udsolgt
Stykpris
pr. 
Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

Ingefærolie ekstraheres fra rødderne af Zingiber Officinale-planten.

Olien har en ravgul farve, og duften er eksotisk, let krydret med citrus noter.

Ingefærolie er et antiseptisk middel og et carminativt stof.

Ingefær olie anvendes ofte i massageolier og massagecreme, da den øger blodcirkulationen.

Ingefærolie olie fungerer godt sammen med andre æteriske olier, eks.:

  • Bergamot
  • Cedertræ
  • Eucalyptus
  • Geranium
  • Grapefrugt
  • Jasmin
  • Citron
  • Patchouli
  • Rose
  • Sandeltræ

Indeholder følgende af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer: Limonen, geraniol, citral og linalool.

Lovpligtig mærkning:

Forholdsregler for Ingefærolie:

  • Dosering: Æterisk olie må max udgøre 1 % af de samlede ingredienser som denne blandes op med.
  • Ren æterisk olie må ikke anvendes direkte på huden. Bland op med en "bæreolie", som eks. abrikoskerneolie, olivenolie eller lignende.
  • Bør ikke anvendes af personer med individuel intolerance over for olien.
  • Hvis du ikke er sikker på om du er allergisk overfor olien eller ej, anbefales en hudprøve.
  • Påføres olien direkte på huden, især i store doser, kan det føre til allergiske reaktioner.
  • Det kan være livsfarligt, hvis olien indtages, eller kommer i luftvejene.
  • Bør undgås ved epileptika, børn under 6 år.
  • Giftig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.
  • Opbevares ud for små børns rækkevidde
  • Bør ikke opbevares i direkte sollys
Inci Zingiber Officinale Root Oil* - *Økologisk ingrediens
Allergener Limonen, geraniol, citral og linalool - Findes naturligt i æterisk olie
Indhold 5ml