Økologisk Sæberi - Bæredygtige Produkter - Zero Waste - FRI FRAGT OVER KR. 199.-

Sød Mandel Olie

Sød Mandel Olie

Normalpris
99,00 kr
Udsalgspris
99,00 kr
Normalpris
Udsolgt
Stykpris
pr. 
Inklusive moms. Levering beregnes ved betaling.

Sød mandelolie ekstraheres ved koldpresning, fra nødden af Prunus Dulcis planten. 

Olien er fra gamle tider blevet anvendt til hud, hår og skønhedspleje.

Mandelolie er rig på vitamin A og E, proteiner, mineraler og fedtsyrer.

Økologisk sød mandelolie absorberes hurtigt og glatter huden.

Bio sød mandelolie er yderst velegnet til massage.

Anvendelse:

  • Som ansigtsolie: Olien anvendes på let dampet og fugtig hud lige efter badet, eller efter afrensning af huden. 3-6 dråber varmes op mellem hænderne og masseres ind i den varme hud.
  • Som kropsolie: Olien anvendes på fugtig hud, lige efter badet.
  • Som hårolie: Nogle få dråber varmes op mellem hænderne og krammes ind i håret.
  • Som makeupfjerner: Lidt olie på dryppes på en opvredet bomuldsrondel.
  • Som håndolie: Vasker hænderne og ryster overskydende vand af. Herefter masserer du nogle få dråber mandelolie godt ind i huden. Efter 1 minut er olien absorberet, uden at virke fedtet.
  • Sød mandelolie kan bruges som "Bæreolie" ved tilsætning af æteriske olier.

Mandelolien er Certificeret:

  • EU Øko-mærket
  • USDA Organic
  • Ceres mærket

Hudtype: Alle

Forholdsregler

  • Bør ikke anvendes af personer med individuel intolerance over for olien.
  • Hvis du ikke er sikker på om du er allergisk overfor olien eller ej, anbefales en hudprøve.
  • Bør ikke opbevares i direkte sollys.
  • Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Inci Prunus Amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil* - *økologisk ingrediens
Indhold 50ml